MANİSA / SALİHLİ - Halide Edip Adıvar İlkokulu

İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında, ilkokullar arasında okulumuz 4A sınıfı öğrencimiz Nisa Nur NİŞANCI ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor ve kutluyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle, Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı" düzenlendi.

Törene Kaymakam Mehmet Kâmil SAĞLAM, Belediye Başkanı Zeki KAYDA, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Emniyet Müdürü Burhan DEMİRKIRAN, İlçe Jandarma Komutanı Doğukan KARAASLAN, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Astğ. Yunusemre EMREBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut YENEN, Daire Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   İlçemiz okullarında İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri; 1.'lerin ödülleri İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Kamil SAĞLAM, 2.'lerin ödülleri Belediye Başkanı Zeki KAYDA ve 3.'lerin ödülleri de Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Orhan AL tarafından verildi.   12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen  İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında, ilkokullar arasında okulumuz 4A sınıfı öğrencimiz Nisa Nur NİŞANCI  ilçe birincisi olmuştur.  Öğrencimizi tebrik ediyor ve kutluyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz.

13-03-202413-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 13:55 - Görüntülenme: 131