MANİSA / SALİHLİ - Halide Edip Adıvar İlkokulu

Başarılarımız

Kas

Okulumuz; T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim ekibi üyelerinde yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan "BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI" almaya hak kazanmıştır.

Kas

Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Hak Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.

Kas

Okulumuz, MEB&TSE işbirliğinde hazırlanan; "Eğitim Kurumlarında Hijyen Standartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu" çerçevesinde MEB Standardizyon ve Kalite Birimi onayı ile "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.